Verhuisbedrijf

Over ons
Vastgoed en makelaardij

Hoi ik ben Sophie en heb waarschijnlijk niet het meest traditionele pad gevolgd in de wereld van vastgoed en makelaardij. Ik studeerde psychologie aan de universiteit toen ik mijn vriend leerde kennen en we samen op zoek gingen naar een huisje. Voorbereiding is alles dus ik las me in over het onderwerp. Al snel had ik door dat de sector van het vastgoed heel wat geheimen kende voor wie er niet in mee was. Geheimen die ik moest en zou te weten komen. Mijn kennis over de sector maakte zo'n indruk op onze eigen makelaar dat die mij een job aan heeft geboden. Een echte droombaan! Op mijn blog lees je over mijn ervaringen in deze razend interessante wereld.

Zoeken
Archief

Verhuisbedrijf

21 augustus 2018
 Categorie├źn: Verhuis & opslag, Blog


Heb jij een nieuw huis gekocht of gehuurd? Wat leuk! Gefeliciteerd! Er komt een leuke, maar drukke tijd aan. In (nagenoeg) elk nieuw huis moet er geklust worden, hier gaat veel tijd in zitten. Niet iedereen heeft deze tijd, dus vaak worden er klusjesmannen ingehuurd. 

Inpakken 

Naast het klussen moet je wellicht ook nog wel gewoon werken en de kinderen moeten naar school en clubjes gebracht worden, kortom het is erg druk. Toch moet er ook nog ingepakt worden voor de verhuizing. Als je spullen in gaat pakken, is het verstandig om gelijk alles uit te zoeken. Spullen die je niet meer nodig hebt, kan je weggooien of verkopen. Dit scheelt veel sjouwwerk op de verhuisdag. Als je geen tijd hebt om in te pakken, dan kan je ook een verhuisbedrijf inhuren. Zij doen dit graag van jou. Uiteraard moet je hier wel voor betalen. Maar omdat dit hun werk is, kunnen zij dit erg snel. Zij weten ook precies hoe zij breekbare spullen het beste in kunnen pakken. Het scheelt jou veel tijd als jij dit uitbesteed. Op deze manier heb jij weer meer tijd over voor andere zaken.   

Verhuizing

En dan is het zo ver, de grote verhuisdag is aangebroken. Je kunt de verhuizing zelf doen met behulp van vrienden en familie. Dit is erg gezellig, maar ook een grote en zware klus. Als je liever geen vrienden en familie belast met deze taak, dan kan je wellicht een verhuisbedrijf als Vlotweg Verhuisgroep BV  inhuren. Zij komen op de dag van de verhuizing met een grote vrachtwagen en een aantal medewerkers naar jouw oude huis. Zij sjouwen alle spullen naar de vrachtwagen. En als deze vol is, rijden zij naar jouw nieuwe huis. Daar laden zij alle spullen uit. Als jij op de dozen hebt geschreven naar welke ruimte de dozen moeten, dan zetten zij deze daar gelijk neer, dat is erg handig als je uit gaat pakken. Zware spullen, zoals een kast of bank, zetten zij gelijk op de door jou gewenste plaats. Je hoeft hier dan dus later niet meer mee te schuiven of iets dergelijks.   

Verhuizen naar het buitenland 

Als jij gaat verhuizen naar het buitenland, dan wil je natuurlijk ook graag jouw eigen spullen mee verhuizen. Je kunt niet alles in jouw koffer meenemen. Vaak wordt er dan een zeecontainer voor jouw huis gezet. Je kunt daar alle spullen inzetten die je mee wilt nemen. Als je klaar bent, wordt de container opgehaald door het verhuisbedrijf. Zij zorgen er voor dat de container op de juiste boot gaat en enkele weken later komt deze aan in het land van bestemming. De container wordt naar jouw nieuwe huis gebracht en dan kan jij gaan uitpakken!  Verhuizen is dus een grote klus, maar als deze klaar is, woon je in jouw droomhuis. Het is het dus zeker waard. Veel geluk!